Welkom bij Van Mossel Aarschot

Door de maatregelen die zijn opgelegd door de Nationale Veiligheidsraad, zijn wij genoodzaakt een aantal aanpassingen door te voeren.
Onze showroom en werkplaatsen zijn gesloten t.e.m 5 april. Wij blijven wel via e-mail en telefonisch bereikbaar.

Op weekdagen zijn we telefonisch bereikbaar van 08.00 – 17.30 op het nummer: 016 56 20 61

via e-mail zijn we bereikbaar:

- Voor werkplaats en carrosserie: pvb@groepautomotive.be
- Voor nieuwe wagens en gebruikte wagens: verkoop@groepautomotive.be

Hou uzelf en uw gezin veilig en gezond.
Steeds tot uw dienst.

Team Van Mossel Aarschot.

Citroën

Citroën Business Center

Sinds 2010 is Citroën gestart met het principe van Business Centers. Deze Business Centers zijn een extra afdeling binnen een Citroenconcessie die hun diensten richten op professionele klanten. Grote nationale of internationale bedrijven, leasingmaatschappijen of kortetermijnverhuurders, overheden, openbare instellingen, KMO’s, ambachtslieden, vrije beroepen, zelfstandigen of particuliere personen die een voertuig type lichte vracht wensen aan te schaffen. Over gans België zijn er een 20-tal Citroën Business Centers verspreidt. Met deze Business Centers wil Citroën u als professionele klant de begeleiding aanbieden die u verdient.

Zo heeft elk Business Center zijn eigen fleetadviseur. Deze feetadviseurs genieten van speciale opleidingen om u te kunnen bijstaan in de keuze van het juiste voertuig dat aan uw specifieke eisen voldoet. Bovendien bekijkt hij samen met  u het fiscale plaatje, adviseert hij op het financiële vlak en bekijkt hij samen met u uw wensen betreffende de naverkoopservice.

Buiten deze persoonlijke begeleiding zijn er ook nog enkele exclusieve voordelen als u samenwerkt met een Citroën Business Center. Elk Citroën business Center heeft namelijk een charter getekend met Citroën Belux. Dit heeft voor u als klant volgende extra voordelen:

 • De Business Centers zijn verplicht om u de sterkst mogelijke fleetkortingen aan te bieden. U bent dus zeker van de scherpste aankoopprijs.
 • Business Centers kunnen bovenop de algemene fleetkortingen regelmatig nog extra kortingen toekennen. Deze extra kortingen zijn exclusief voorbehouden aan Citroën Business Centers.
 • Een Business Center beschikt exclusief over speciale voorwaarden voor nieuwe professionele Citroenklanten.
 • Bovendien kan een Business Center exclusief extra promoties aanbieden rekening houdend met het aantal voertuigen dat u als klant op jaarbasis wenst af te nemen.

AUTOMOTIVE AARSCHOT BUSINESS CENTER: UW BEVOORRECHTE ZAKENPARTNER!
Onze fleetadviseur: Marc Geysens, 016/55.35.44, mg@groepautomotive.be

 

Citroën Select

Citroën Select is het label dat Citroën geeft aan zijn erkende verkooppunten van occassies. Via het Citroën select charter verbindt de dealer zich ertoe een hoge kwaliteit op het vlak van zowel de voertuigen als op het vlak van de service na te streven.

De belangrijkste verbintenissen:

 1. 93 controlepunten: naast een algemene controle wordt op ieder voertuig systematisch een controle uitgevoerd op 93 punten : veiligheid, koetswerk, mechanische onderdelen, pollutienormen. Niets wordt aan het toeval overgelaten.
 2. Minimum 12 maanden garantie: een garantie van minimum 12 maanden geldig in België en in alle landen vermeld in uw garantieboekje (33 landen).
 3. Garantieverlenging: een garantieverlenging CITROËN select tot 5 jaar, pechverhelping inbegrepen, is mogelijk in het kader van een financiering via Citroën Financial Services.
 4. Financieringsmogelijkheden: uw verkooppunt kan samen met u de verschillende financieringsmogelijkheden bekijken.
 5. Eerste controle gratis: een gratis controle van uw voertuig zal worden uitgevoerd door uw verkooppunt tussen de eerste 4000 en 6000 Kilometers.
 6. Pechverhelping 24h/24, 7d/7: in geval van pech kan u genieten van een bijstand (depannage, slepen, voortzetten van de reis) en dit alles met een simpel telefoontje.
 7. Vervangwagen: in geval van immobilisatie geniet u van een vervangwagen voor de duur van de herstelling met een maximum van 5 dagen.
 8. Mogelijkheid tot overname van uw vorige wagen: op uw vraag kunnen wij een voorstel tot overname van uw vorige wagen uitwerken.