Occasies

Citroën Select

Select Citroën

Citroën Select is het label dat Citroën geeft aan zijn erkende verkooppunten van occassies. Via het Citroën select charter verbindt de dealer zich ertoe een hoge kwaliteit op het vlak van zowel de voertuigen als op het vlak van de service na te streven.

De belangrijkste verbintenissen:

  1. 93 controlepunten: naast een algemene controle wordt op ieder voertuig systematisch een controle uitgevoerd op 93 punten : veiligheid, koetswerk, mechanische onderdelen, pollutienormen. Niets wordt aan het toeval overgelaten.
  2. Minimum 12 maanden garantie: een garantie van minimum 12 maanden geldig in België en in alle landen vermeld in uw garantieboekje (33 landen).
  3. Garantieverlenging: een garantieverlenging CITROËN select tot 5 jaar, pechverhelping inbegrepen, is mogelijk in het kader van een financiering via Citroën Financial Services.
  4. Financieringsmogelijkheden: uw verkooppunt kan samen met u de verschillende financieringsmogelijkheden bekijken.
  5. Eerste controle gratis: een gratis controle van uw voertuig zal worden uitgevoerd door uw verkooppunt tussen de eerste 4000 en 6000 Kilometers.
  6. Pechverhelping 24h/24, 7d/7: in geval van pech kan u genieten van een bijstand (depannage, slepen, voortzetten van de reis) en dit alles met een simpel telefoontje.
  7. Vervangwagen: in geval van immobilisatie geniet u van een vervangwagen voor de duur van de herstelling met een maximum van 5 dagen.
  8. Mogelijkheid tot overname van uw vorige wagen: op uw vraag kunnen wij een voorstel tot overname van uw vorige wagen uitwerken.

BEKIJK HET AANBOD

KIA used cars

Kia - used cars

Coming soon!

A Select

Aselect

A Select is het occasielabel van de groep Automotive.

Wij breiden onze stock constant uit met jonge occasies van alle merken. Door onze strenge selectieprocedure en diepgaande technische keuring, garanderen wij dat deze voertuigen zich technisch in goede staat bevinden.

Onze voertuigen hebben een door een Car-Pass gegarandeerde, lage kilometerstand. Deze voertuigen worden u steeds tegen voordelige en concurentiele prijzen aangeboden. Bovendien genieten ze van een garantie van minimum 1 jaar. Indien gewenst kan deze garantie ook uitgereid worden en kunnen er ook via ons financieringen afgesloten worden voor de aankoop van uw wagen. Vraag hier zeker meer info over aan uw advsieur.

BEKIJK HET AANBOD